Workshop Minimalistische Fotografie 

Door award winnend landschapsfotograaf Frank Peters

Minimalistische fotografie, workshop, la

Minimalisme in de Landschapsfotografie

Wat is het geheim van een sterk minimalistisch beeld? Dat is niet alleen een interessante compositie, het mooiste licht en de juiste techniek. Het beeld moet ook een verhaal over jou als fotograaf vertellen, waardoor je foto's persoonlijk, uniek en krachtig worden. Hoe je dat doet leer je in deze fotografie workshop.

  • Persoonlijke workshop op een datum naar keuze

  • Door award winnend landschapsfotograaf Frank Peters

  • Op toplocaties in Zeeland

  • Geschikt voor gevorderde fotografen

  • Nu € 295,- (ipv € 350,-) voor een hele dag

  • Of € 195,- (ipv €250,-) voor een halve dag

  • Inclusief nabewerken in Photoshop

minimalisme, landschapsfotografie, Frank Peters
IPA.png

Wat is Minimalisme?

Minimalisme is het beeld reduceren tot de essentie, waardoor de focus volledig op het onderwerp ligt en je als een magneet het beeld wordt ingetrokken. Ondanks of misschien wel juist doordat er weinig te zien is, blijf je ernaar kijken. Maar hoe kom je tot het gewenste eindresultaat?

Aan de slag

In deze persoonlijke workshop bezoeken we een aantal locaties in Zeeland, die heel geschikt zijn voor minimalistische fotografie. Je leert composities te zien, weersomstandigheden in je voordeel te gebruiken en de juiste techniek toe te passen, maar ook hoe je een beeld creëert met zeggingskracht en hoe je je eigen stijl ontwikkelt. 

workshop, minimalisme, landschapsfotogra

Bewerken in Photoshop

Na het fotograferen gaan we de foto's bewerken in Photoshop en laat ik je zien hoe je er een kunstwerk van maakt. Het bewerken is een belangrijk onderdeel waarmee je jouw werk echt kunt onderscheiden van de rest. Maar de fout die vaak gemaakt wordt is dat bewerkingen overdone zijn. Subtiliteit in je beelden aanbrengen is daarom essentieel.

Normaal gesproken zouden we het nabewerken samen doen, maar ivm Corona werkt het 't best als je zelf de beelden in Photoshop bewerkt en doorstuurt. Ik geef je uitgebreide feedback via email of via bijvoorbeeld Teams als je dat wilt. 

Zeelandbrug, minimalistische fotografie,
Minimalisme, landschapsfotografie, works
Minimalisme, fotografie, Frank Peters.jp

Wie is Frank Peters?

Best een aardige kerel;-) en sinds 2007 professioneel fotograaf met tentoonstellingen in verschillende galeries, publicaties in dagblad Trouw, Volkskrant, Bergen Magazine, glossy tijdschriften en bekroond met goud, zilver, brons, eervolle vermeldingen en finaleplaatsen in meer dan 15 internationale fotografie wedstrijden waaronder de 1e plaats in de International Photography Awards New York (categorie Minimalisme), 2e in de Monochrome Awards en 3e in de Fine Art Photography Awards Londen. Voor een overzicht van alle onderscheiden foto's: Awards & Mentions.

Heb je vragen? Laat het gerust weten: foto@frank-peters.nl

workshop minimalistische landschapsfotog
 
Inschrijven voor persoonlijke workshop

Bedankt voor je inschrijving! Ik neem binnenkort contact met je op.

 

Vriendelijke groet,

Frank Peters

workshop minimalistische fotografie, lan
minimalisme, landschapsfotografie, Frank
lange sluitertijden, fotografie, landsch
masterclass, workshop, minimalisme, foto